14 april 2020

Mascot Accelerate

Mascot Accelerate

14 april 2020

 
MASCOT® ACCELERATE is ontwikkeld met de ambitie om te voldoen aan alle eisen van de branche.
De opdracht was een nieuwe werkkledingcollectie te maken die als op maat gesneden was voor veel verschillende doelgroepen en die geschikt zou zijn voor een groot aantal taken. Tegelijkertijd is er een unieke designlijn gecreëerd die bedrijven een gestroomlijnde, representatieve en hypermoderne visuele identiteit geeft.

De ontwikkeling van MASCOT® ACCELERATE begon enkele jaren geleden in het designteam. Geïnspireerd door trends op het gebied van mode en sportkleding, en door werkkledinggebruikers en de branche, ontwikkelde het designteam de terugkerende designlijnen van de collectie en de heel bijzondere kleuren en stofkwaliteiten.

Met dynamiek en beweging uit de motorsport
De designlijnen in de kleding zijn geïnspireerd op de lijnen die snelheid en dynamiek creëren bij de raceauto's van Audi Sport. De kleding heeft daardoor een sportieve, actieve en afkledende uitstraling.

MASCOT-ACCELERATE-industry1.jpgMASCOT-ACCELERATE-industry4.jpg

MASCOT® ACCELERATE is samen met potentiële gebruikers ontwikkeld. Al heel vroeg in het ontwikkelingsproces is de werkkleding van MASCOT® ACCELERATE door gebruikers getest.

Als de eerste prototypes van producten beschikbaar zijn, wordt de kleding naar werkplekken in de branches gestuurd. In nauwe samenwerking met testpersonen wordt de kleding steeds opnieuw aangepast in alle details.

In deze fase ligt de nadruk vooral op de bewegingsvrijheid van de werkkleding en op functies zoals zakken. Pas als de producten helemaal voldoen aan de eisen van de doelgroep en de wensen van MASCOT, kan de kleding naar de volgende stap in het ontwikkelingsproces worden gestuurd.

MASCOT-ACCELERATE-industry3.jpgMASCOT-ACCELERATE-industry-2.jpg

Voorafgaand aan MASCOT® ACCELERATE heeft ook een uitgebreid onderzoek naar vrouwelijke pasvormen plaatsgevonden. Een groot aantal vrouwen in de branches werd opgemeten, en uit deze vele duizenden maten werden twee heel nieuwe pasvormen ontwikkeld die helemaal zijn aangepast aan het vrouwenlichaam van nu - heel uniek voor MASCOT.

Ook aan de allerkleinsten onder ons is gedacht. Voor jongens en meisjes van 3-14 jaar is er nu slijtvaste kleding waarin je lekker kunt bewegen. Een volledig kledingprogramma, van onder tot buitenkleding. 

Voor meer informatie neem contact op met één van onze vestigingen.

MASCOT-ACCELERATE1804518153modeljpgkopie.jpgMASCOT-ACCELERATE1890318979childrenmodeljpgkopie.jpg