KMS 5.0

KMS 5.0 (Kleding Management Systeem) biedt u een uitgebreide en zeer gebruiksvriendelijke tool om bestellingen van kleding – maar ook andere producten – te registreren en te monitoren. De mogelijkheid om met één systeem bij verschillende leveranciers te bestellen is uniek en daarmee heeft het systeem dan ook een grote voorsprong op de concurrentie. Klik op het logo hierboven om in te loggen.

 

Verschillende klanten hebben reeds kennis gemaakt met deze tool, waaronder grote schildersbedrijven, vastgoedonderhoudsbedrijven en installatiebedrijven. Maar ook voor bedrijven met een klein aantal werknemers garandeert KMS Online dat het systeem een meerwaarde is voor uw logistieke processen.

 

Hoe werkt het?

In overleg wordt er voor u een account aangemaakt met producten die voor u van toepassing zijn. Naast het plaatsen van algemene bestellingen, kunt u er ook voor kiezen om al uw medewerkers in het systeem te zetten. U voert eenmalig de maten in en vervolgens kunt u bestellingen per medewerker plaatsen.

 

U heeft op ieder moment van de dag inzage in de bestelhistorie per medewerker, per product en per vestiging. U hoeft dus geen aparte Excel bestanden bij te gaan houden. Ook de administratie van de VCA en de fiscus wordt automatisch verwerkt.

 

Ontwikkelingen

KMS 5.0 heeft de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De mogelijkheden worden iedere keer verder uitgebreid, zonder dat het ten koste gaat van de overzichtelijkheid en de gebruiksvriendelijkheid.