Historie Verfgroothandel Plug BV

Al ruim 30 jaar leveren wij werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).
Vanaf 2014 hebben wij ons als bedrijf steeds meer toegelegd om onze klanten te ontzorgen op het gebied van werkkleding.
Diverse bedrijven hebben de keuze gemaakt om bij ons het pakket werkkleding onder te brengen. Gezien de vele positieve reacties is dit naar grote tevredenheid van de klanten. Niet alleen het leveren van werkkleding maar ook het bedrukken van de kleding met het logo is hier een belangrijk onderdeel van.
Zeefdruk, transferdruk, sublimatie of borduren behoren tot de mogelijkheden. Wij werken samen met een gerenomeerde (kleding)drukker die alle kennis en kunde in huis heeft voor wat betreft het duurzaam bedrukken van werkkleding.

 

In 2016 is er een Kleding Management Systeem (KMS) software pakket in gebruik genomen. Klanten kunnen dit pakket gebruiken om eenvoudig hun kledingpakket te bestellen en hierdoor het gehele proces (inclusief kosten) inzichtelijk en beheersbaar te maken.

 

In 2017 hebben we de handelsnaam Plug Workwear geregistreerd zodat we ons nog meer kunnen onderscheiden op het gebied van werkkleding.
Iedere vestiging heeft een showroom om diverse mogelijkheden op het gebied van werkkleding te laten zien. In onze showrooms in Amsterdam Noord en Heerhugowaard zijn diverse merken breder vertegenwoordigd zodat u diverse mogelijkheden met eigen ogen kunt aanschouwen.
Denkt u wellicht na over een geheel nieuwe uitstraling voor uw bedrijf of het ontwerpen van een nieuw bedrijfslogo? Wij stellen onze expertise graag voor u beschikbaar!

 

Het uitgangspunt is dat wij de bestelde werkkleding binnen een week leveren (mits voorradig bij onze leveranciers). Ook hebben wij korte lijnen met onze drukker waardoor bedrukte kleding snel bij u bezorgd kan worden.
Indien gewenst kunnen wij kledingpakketten verzorgen welke per medewerker verpakt worden. Zo wordt u maximaal ontzorgd en ziet iedereen er in het bedrijf in "no time" weer picobello uit!

 

Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers!