Santino

Workwear voor de bouwvakker om de hoek, de serveerster van je stamcafé, de vakkenvuller van een bekende supermarktketen… kortom voor échte mensen. Echte mensen die hard werken in kleding die ze met trots dragen.
Santino heeft een uitgebreid assortiment, met bovenkleding als specialisme.
Ze bieden een stabiele basiscollectie die voortdurend wordt aangevuld met actuele trends. Met meer dan 25 jaar ervaring leveren ze een unieke kwaliteit in
bovenkleding. En daar zijn ze trots op. De focus is gericht op een eerlijke samen-
werking met leverancier en dealer met als resultaat een stabiele collectie met
kwalitatieve producten waar de eindgebruiker zich goed in voelt.

Bedrijfskleding is er in alle soorten en maten. Letterlijk. Veel aanbieders hebben dan ook een eindeloos assortiment, terwijl Santino kiest voor één specialisme: de bovenkleding. Wat voor anderen een bijproduct is, is voor hun hoofdzaak. En ze hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat ze akelig goed zijn in hun specialisme en ze streven naar de beste bovenkleding in de markt.

Het premium karakter komt terug in de kwaliteit van de kleur. Of je het nu in wit, zwart, real navy, graphite, royal blue of rood wil, Santino heeft een kleurvaste collectie. Daardoor kom je bij nabestellingen nooit voor verrassingen te staan. Als specialist in bovenkleding denkt Santino altijd mee met de klanten die behoefte hebben aan een uitgebreid en consistent productaanbod.