Nieuw van Santino

 

SANTINO PARKA SANTIAGO
REGULAR FIT

 

De gevoerde Parka gemaakt van 100% polyester, 180 gr/m2 heeft een afneembare en verstelbare capuchon. De jas is gewatteerd en de buitenstof is gecoated waardoor deze winddicht, waterdicht (5000 mm waterkolom) en ademend (5000 gr/m2/24h) is.  Verder is de parka voorzien van een opstaande kraag met voorsluiting 2-way YKK rits, borstzak en voorzakken met waterafstotende YKK. Tevens is de parka leverbaar in een ladies fit.

Kostprijs € 125,-

 

SANTINO SOFTSHELL JACKET SEATTLE
MODERN FIT

 

De 3- laags lichtgewicht Softshell jacket is gemaakt van 100% polyester, 180 gr/m2 en heeft een verstelbare capuchon, zak op linkermouw in naad verwerkt, steekzakken met rits, YKK ritssluiting, onderzijde verstelbaar met koord en koordstopper. Alle naden aan de binnenkant zijn afgewerkt met mesh band. Tevens is de jacket leverbaar in een ladies fit.

Kostprijs € 42,50

 

 

SANTINO BODYWARMER BOB
REGULAR FIT

 

De Bodywarmer heeft een windvanger in armsgat, is gemaakt van 35% katoen / 65% polyester, 185 gr/m², poplin en is gewatteerd. De bodywarmer heeft een regular fit met opstaande kraag, 5 afsluitbare zakken en binnenzak met knoop, verlengd rugpand en voorzien van printersrits.

Kostprijs € 32,50